avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am incheiat o \'\'promisiune de vanzare-cumparare\'\' ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am incheiat o ''promisiune de vanzare-cumparare'' cu un dezvoltator ...

Am incheiat o ''promisiune de vanzare-cumparare'' cu un dezvoltator imobiliar. Incheierea actului de vanzare , pâna l 31-12.-2022 la un anumit pret. Ar putea dezvoltatorul ca pâna la acea data sa ceara plata unur sume in plus fata de cea stabilita in contractul de promisiune , invocând crestrea preturilor materialelor de c-tii ? multumesc !
Dacă nu este prevazuta o astfel de clauza în contract atunci nu ar trebui să ceară.Pe de altabparte e greu de spus cum reacționează astfel de dezvoltatori ,cat ii vor afecta cresterile de preturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator imobiliar . bună ziua! marius este numele meu si am o mare problemă cu ... zenttor zenttor Bună ziua! Marius este numele meu si am o mare problemă cu dezvoltatorul imobiliar de la care doresc sa cumpăr o casă. In aceasta situatie suntem mai multi ... (vezi toată discuția)
Incetare promisiune bilaterala de vanzare cumparare ContSters241137 ContSters241137 Buna ziua! Am urmatoarea problema: am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui apartament ( la un notariat), prin care eu , cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Anularea ante contractului de vanzare cumaparare Valentina Stoilovska Valentina Stoilovska Anularea ante contractului de vanzare cumaparare. Am semnat promisiunea bilaterala de vanzare cumparare a unui apartament in iunie anul 2022. Conform ... (vezi toată discuția)