avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața dacă iau un credit prin prima casă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața dacă iau un credit prin prima casă și nu ...

Bună dimineața dacă iau un credit prin prima casă și nu sunt căsătorită cu iubitul meu dar el vrea să plătească avansul in caz că Doamne fereste ne despărțim are dreptul la apartament? Ne-am pus de acord să-i returnez 2000 de euro avansul ce mi-l dă si k nu are pretentii dar nu vreau surprize
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2021
catalinapricopi, utilizator
nu veti avea surprize, dar va trebui sa ii dati banii inapoi.
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Ar trebui perfectat un contract de imprumut, intre dumneavoastra si acesta, incheiat in fata notarului public.

Imprumutul vizeaza suma de bani remisa pentru a oferi un avans, in vederea obtinerii unui imobil, prin intermediul programului "PRIMA CASA".

In aceasta modalitate, contactul trebuie respectat intocmai, acesta este legea partilor.

Alte pretentii nu pot exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investiție în casa iubitului. se poate face un act la notar ca, în cazul unei eventuale despărțiri, să fiu despăgubită cu jumătate din suma cheltuită de amândoi? ContSters497945 ContSters497945 Buna ziua. Am si eu o intrebare: urmeaza sa remodelam casa iubitului cu un imprumut de nevoi personale pe numele iubitului deoarece el are salariul mai mare. ... (vezi toată discuția)
Avans- rezervare promisiune cumparare apartament PetreaPetre PetreaPetre Buna ziua, Am facut un transfer bancar de 1000 euro in care am specificat ca este vorba de rezervare promisiune vanzare apartament. La notar vanzatorul a avut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal copilului meu a achizitionat un apartament la ... Andreea Preda Andreea Preda Buna ziua, Tatal copilului meu a achizitionat un apartament la care eu am contribuit cu jumatate din suma de avans. Apartamentul este pe numele lui, cu ... (vezi toată discuția)