avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am dosar penal pt alcool la volan.0.42 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am dosar penal pt alcool la volan.0.42 etilotest, ...

Buna ziua. Am dosar penal pt alcool la volan.0.42 etilotest, iar la sange 0.9 prima proba, 0.75 a doua. S a intamplat undeva la munte, pe un drum pietruit, necirculat.am mers cu masina pe o distanta de vreo 500 metri. In aprilie am fost la judecatorie/proces si a ramas in pronuntare. Procuratura a cerut 1 an cu amanarea aplicaririi pedepsei. Am recunoscut faptele, am povestit exact cum a fost, iar de atunci sunt la a 5 a amanare. Imi poate explica cineva de ce se tot amana, in conditiile in care e un dosar simplu? Ce pot face sa nu ma mai amane si a 6 a oara? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2021
Mihai_1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai_1984 , utilizator 11:17, 21 Iunie 2021
Nu puteti sa faceti nimic dvs, o sa se pronunte pana la urma.
Multumesc pentru raspuns. Dar, din experienta dv, cam ar fi motivele amanarilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg ... Cosmin9095 Cosmin9095 Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg de serviciu. Povestea pe scurt, colegul respectiv undeva in 2023 a fost prins la volan fiind ... (vezi toată discuția)
Contestatie retinere permis conducere py-art py-art Buna ziua, pe data de 28 sept, duminica, eram impreuna cu cativa prieteni la pescuit pe balta Branesti, in com.Branesti - Ilfov. In jurul orelor 16, am plecat ... (vezi toată discuția)
Dosar alcoolemie mastervoodoo mastervoodoo Buna ziua, am fost oprit pe drumul public de un politist si depistat ca am o concentratie de alcool de 0.42 aer expirat. Mi s-a deschis dosar penal, dar la ... (vezi toată discuția)