avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Va rog sa ma ajutati cu privire la completarea unei ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Va rog sa ma ajutati cu privire la completarea unei cerere de ...

Va rog sa ma ajutati cu privire la completarea unei cerere de despagubire EUROINS. Am solicitat repararea autoturismului in regie proprie. Pe baza la ce trebuie sa completez suma de pe cererea de despagubire. Costurile de reparatie le evalueaza asiguratorul sau trebuie sa merg la un service sa mi faca o oferta de reparatie in regie proprie si costul rezultat sa l trec eu in cererea de despagubire? Este obligatoriu sa le transmit si foto auto vinovat ? Mentionez ca am incheiat cu vinovatul constatarea amiabila. Va multumesc!!
Contactați un agent al companiei respective care o sa va dea informatiile necesare.In general informatiile sunt disponibile si pe siturile firmelor de asigurări.
Multumesc, dar nu raspund nici la telefon , nici la email.
Si pe site ul.firmei respective nu exista o sectiune cu actele necesare,un formular online etc?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofertă regie proprie din partea asigurătorului, în loc de daună totală. ce am de făcut ca să fiu despăgubit în mod corect? Lucian Andries Lucian Andries Am urmatoarea speta: in urma unui accident ( opel meriva, an 2004 )din care eu am iesit pagubit, de o luna de zile incerc ca am o rezolutie finala pentru ... (vezi toată discuția)
Despagubire regie proprie mai mica decat decontul mauzer mauzer Am un client (prieten) care a suferit o dauna, i s-a inmanat RCA insa a dorit sa isi repare auto in regie proprie. Asa ca efectuat un deviz ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna neplatit de 6luni geaglesmerles geaglesmerles buna ziua. in urma cu aproximativ 6 luni am fost implicat intr-un eveniment rutier unde eu sunt pagubitul.cel vinovat de producerea accidentului avea masina ... (vezi toată discuția)