avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am și eu o nelămurire. Am concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am și eu o nelămurire. Am concediu medical de la ...

Bună ziua!

Am și eu o nelămurire. Am concediu medical de la data de 1 iunie (marți) până pe 25 iunie (vineri). Țin să menționez că la firmă se lucrează și în weekend. Se lucrează în două ture,2 zile,2 libere. Tura mea ar fi 25-26 (vineri și sâmbătă). Trebuie să merg la muncă pe data de 26 (sâmbătă)?
Iar altă întrebare ar fi aceea dacă zilele de concediu medical plătite vor fi cele de l-v, fără weekend?

Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2021
Simodia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simodia , utilizator 12:57, 23 Iunie 2021
Intr-adevar, zilele de concediu medical plătite vor fi cele de luni pana vineri , fără weekend.

Daca tura dvs cade in ziua de 26 ,atunci va trebui sa mergeti la munca.
Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevar, zilele de concediu medical plătite vor fi cele de luni pana vineri , fără weekend.

Daca tura dvs cade in ziua de 26 ,atunci va trebui sa mergeti la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii ana_strengaritza ana_strengaritza am o situatie si as vrea sa stiu care este adevarul. sapt trecuta am fost in concediu de odihna si trebuia sa incep sambata munca(lucrez intr-o societate unde ... (vezi toată discuția)
Concediu medical mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)
concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)