avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cate sedii sociale se pot inregistra la o adresa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cate sedii sociale se pot inregistra la o adresa?

Buna ziua!
Cate sedii sociale se pot inregistra la o adresa?
Doresc sa inregistrez sediu profesional pt PFI intr-un imobil care gazduieste deja sediu social pt SRL. Imobilul are o camera, o bucatarie, un hol, si baie.
1. Imi pot inregistra sediul profesional aici?
2. Daca da, trebuie completate si alte acte? Care e procedura?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Stefy26 , utilizator 11:38, 24 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin Legea nr.102/2020 pentru modificarea și completarea Legii societăților nr. 31/1990, a fost eliminată interdicția de a avea înregistrate în același imobil mai multe societăți decât numărul încăperilor spațiului în cauză.

La înmatricularea societății și la schimbarea sediului social se va prezenta la sediul oficiului registrului comerțului documentul care atestă dreptul de folosință asupra spațiului cu destinație de sediu social. După înregistrarea în registrul comerțului, oficiul registrului comerțului transmite documentul care atestă dreptul de folosință asupra spațiului cu destinație de sediu social la organul fiscal din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală în a cărui circumscripție se situează imobilul cu destinație de sediu social.
Multumesc mult pentru raspuns!

Trebuie sa ma duc la Registrul Comertului, daca infiintez PFI (Cabinet Individual de Psihologie)?
Stiam ca doar la ANAF se fac demersurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea sediului social pe o parcela de teren este legala ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Sediul social al unei firme cu multi actionari, cotata pe Piata de Capital urmeaza a fi mutat pe o parcela de teren . Este legala aceasta mutare a sediului ... (vezi toată discuția)
Stabilire sediu societati cu asociati diferiti in acelasi imobil Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa am o intrebare: conform noilor modificari, pot mai multe societati comerciale sa aiba sediul in acelasi imobil, acestea neavand nici un asociat ... (vezi toată discuția)
Sediu social raducanu_tatiana raducanu_tatiana Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Doresc sa-mi fac o firma. Problema e ca acolo unde vreau sa-mi inregistrez sediul social, mai sunt inregistrate inca trei ... (vezi toată discuția)