avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... obtinere rezidenta
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

obtinere rezidenta

buna ziua,

care ar fi pasii care trebuie urmati de catre o persoana cu dubla cetatenie libaneza/algeriana pentru a obtine rezidenta la noi?
metionez ca detine un imobil in romania, iar relatia este una strict personala. exista intentia ca pe viitor sa deschida si o firma aici.

multumesc anticipat,

cu stima
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:38, 7 Ianuarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de rezidenta? vrabie.alina vrabie.alina sper ca pun intrebarea la \"rubrica\" potrivita si ca ma veti ajuta cu un raspuns :) am o prietena cu dubla cetatenie (algeriana si libaneza); are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Proces de divort intentat in romania si transferat sa se judece in alt stat membru eu I_S I_S Multumesc pentru timpul acordat citirii mesajului meu. As dori sa stiu daca exista posibilitatea ca un proces de divort intentat in Romania de unul din soti sa ... (vezi toată discuția)
Credite pentru nerezidenti ( non-status mortgage ) callingcard callingcard Cumparatorii : cetateni englezi. Au pre-platit apartamentele, si acum cu 1 an intirziere iata ca apartamentele se vor termina... Au fost asigurati ca vor ... (vezi toată discuția)