Buna ziua ,
Bunicul meu ( tatal tatalui meu ) locuieste cu concubina sa de aproape 20 de ani .Acesta are probleme cu auzul si uneori ''uita ''cine suntem .Cei doi ( bunicul si concubina ) locuiesc la o adresa diferita , ceea ce face mai greu ''ajutorul''acordat bunicului .Tatal meu saptamanal ( o data pe saptamana )se ingrijeste pentru a fi curat , ingrijit , mancat si cu haine curate . Concubina acestuia este o femeie hapsana .Amandoi au o pensie rezonabila ( si facturi restante la apa , cablu) , dar datorita acesteia , bunicul nu este ingrijit , nu i se da de mancare si traiesc amandoi in cele mai groaznice conditii umane . Il acuza pe tatal meu , unde i-a facut si plangere mincinoasa ca ar fi lovit-o si ca tatal meu i-a furat anumite lucruri din curtea tatalui lui , ceea ce s-a dovedit ca nu este asa .
Vrem sa anuntam asistenta sociala , ptr rele tratamente , ptr ca noi consideram ca bunicul este lasat intentionat sa moara ( acesta are 86 de ani ) prin malnutritie ...nu stiu cum ajuta asistenta sociala astfel de cazuri .
Am vrea ca anii pe care ii mai are , sa-l internam la azil , caci acolo poate primi ajutorul de care are nevoie.
Ce poate face tatal meu in asemenea caz ca sa nu existe alte plangeri formulate de catre concubina ?
Mostenire
avadanialic
Buna ziua,
In urma cu 12 ani bunicul meu a vrut sa imi lase mostenire casa sa. Eu eram liceean la vremea aceea si nu aveam venituri. Asa ca am fost la notar ... (vezi toată discuția)