Buna ziua , problema mea este urmatoarea , matusa mea a decedat iar garsoniera unde locuia , a ramas prin testament/donatie surori mele (prin insistente maica'mi cum ca dupa moartea acesteia vor avea grija de catelul acesteia) Sunt sigur ca nu s-a mentionat in acte deoarece matusa avea incredere in ele , lucru care nu s-a intamplat iar asta ma dezamageste . Actele pe care nu vor sa mi le arate (donatie sau testament) au fost facute la notar insa nu s-a facut si expertiza psihiatrica , matusa mea avand aproape 70 de ani (probleme cu ochii si auzul) au chemat doar martor . Cealalta sora a matusi decedate , ma sustine si mi-a spus ca cele doua au luat-o cu insistente la notar . Va multumesc si astept parerile dvs in legatura cu aceasta situatie , daca considerati ca pot face ceva in acest caz . Precizez ca in urma cu 1-2 ani au mai fost facute actele odata , apoi am inteles ca au fost anulate iar in ultima faza refacute .
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
solicitati un buletin de informare de la ocpi, daca in cartea funciara apare ca proprietar matusa decedata, matusa in viata sa mearga la notar sa zica ca vrea sa deschida procedura succesorala pt mostenirea surorii sale.