avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce poti face cu vecinii care se cearta constant? De ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce poti face cu vecinii care se cearta constant? De aproape 2 ...

Ce poti face cu vecinii care se cearta constant?

De aproape 2 ani am ca vecini un cuplu care se cearta aproape in fiecare zi. Prin certuri ma refer la tipete si din cand in cand bataie de la 10 seara pana pe la 5-6 dimineata.

Am chemat politia dar tot nu au reusit sa rezolve problema. Ce s-ar putea face intr-o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:14, 26 Iunie 2021
Sa chemati politia de fiecare data, poate s-or potoli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii RoxanaIvan RoxanaIvan Buna ziua, Va scriu pentru ca am o problema destul de grava cu vecinii de dedesupt. Eu locuiesc cu sotul si fetita de 2.3 ani la etajul 1, iar sub noi s-au ... (vezi toată discuția)
Salut, de aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 ... anonimanonim1 anonimanonim1 Salut, De aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 copii pana in 4-7 ani) care fac constant galagie (cu precadere in afara orelor de ... (vezi toată discuția)
Tipete, urlete si cearta in fiecare seara SymoCry SymoCry Buna ziua, Ma puteti sfatui ce as mai putea face deoarece am o noua vecina proprietara care in fiecare seara in apartamentul ei se cearta cu cineva imaginar ... (vezi toată discuția)