avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... .. Bună ziua, vreau să torn în curte o platforma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

.. Bună ziua, vreau să torn în curte o platforma de beton (fără ...

Bună ziua, vreau să torn în curte o platforma de beton (fără fundație) de 12 cm grosime, pe care v-or veni amplasate doua module de locuit, nu se zidește nimic, ele sunt gata asamblate, v-or fi aduse pe o platforma cu macara. Întrebarea mea este următoarea, atâta timp cât nu zidesc și nu torn nimic în pământ îmi trebuie vreo autorizație de la primăria din localitate, referitor la betonul care va fi turnat.?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:10, 30 Iunie 2022
Nu aveti nevoie de autorizatie de ctie. de la primarie, dar trebuie declarata platforma si modulele la primarie in vederea impozitarii.
Salutare.....ca necunoscător vă întreb și ce și cum se impozeaza acel container....?...avind in vedere că nu poate fi autorizat ca , construcție....va mulțumesc...
Primaria stabileste cota de impozitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare container Lena123 Lena123 Buna ziua, Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat ... (vezi toată discuția)
Amplasare containere de locuit profadeinfo22 profadeinfo22 Am cumparat doua containere modulare pentru locuit si le-am amplasat pe terenul proprietate personala, pe care nu am nici o alta constructie si nu il am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua, As dori sa stiu daca pe un teren ridic o hala astfel; Torn o placa de beton. Pe placa se prind 2 containere modulare : unul in stanga ... (vezi toată discuția)