avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La o persoana cu handica (nu este fizic) se poate face ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La o persoana cu handica (nu este fizic) se poate face loc de ...

La o persoana cu handica (nu este fizic) se poate face loc de parcare cu handicap pe o strada lata de aprox 6m , unde masinile sunt parcate pe de-o parte si alta a strazii, iar calea de rulare se desfasoara pe o banda mica pe mijloc. Pe strada nu exista locuri de parcare amenajate, doar la 50m unde strada se mareste si acolo sunt cam 30 de locuri de parcare amenajate.

Ma refer la loc de handicap pe un nr de inmatriculare

Dar, in spatele blocului, loc mult, doar pietruit si spatiu verde a aparut un stalp cu tablita loc de parcare de handicap pt un nr de inmatriculare. Nu este amenajat, este doar o tablita cred ca de la Primarie.
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2021
UtilozatorRov, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:09, 30 Iunie 2021
Raspunsul este conditionat d existenta deciziei/certificatului d eincadrare in grad de handicap
Daca persoana in discutie detine certificat de incadrare in grad de handicap accentuat sau grav ,daca detine documentele ca este proprietar vehicul,primaria are obligatia sa aloce cu prioritate loc de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)
Autorizare locuri de parcare pe trotuar danutza_c danutza_c BUNA TUTUROR! SUNT FOARTE CURIOASA....ESTE LEGAL CA ADP-UL SA ELIBEREZE AUTORIZATII DE PARCARE PE TROTUAR? LOCUIESC PE O STRADA SECUNDARA DIN SECT.2 UNDE ... (vezi toată discuția)