avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Daca mama mea nu mai lucrează și nu este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Daca mama mea nu mai lucrează și nu este asigurată ...

Buna ziua Daca mama mea nu mai lucrează și nu este asigurată medical și suferă de glanda tiroida ne tratata și a slăbit foarte mult la 40 kg , și nici nu prea mai poate sa se alimenteze cum ar putea beneficia de asigurare medicala multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 30 Iunie 2021
Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot fi coasiguraţii acestora.

În această calitate, nu plătesc contribuţie de sănătate dar beneficiază de servicii medicale în sistemul de asigurări de sănătate.

Coasigurat 2021: Cum poți fi asigurat la sănătate, fără costuri, dacă te ia cineva în întreținere
www.avocatnet.ro/articol_504...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat sănătate. bună ziua. dacă eu sunt în concediu ... MarilenaR MarilenaR Coasigurat sănătate. Bună ziua. Dacă eu sunt în concediu de creștere copil, pot sa îmi coasigur tatăl la sănătate? Si daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)
Coasigurat EugenioAmi EugenioAmi Buna ziua. Sotul meu lucreaza cu contract de munca ca si curier cu o ora pe zi. As dori sa stiu daca eu ca si sotie pot beneficia de calitatea de coasigurat ... (vezi toată discuția)
Este coasigurat ? sau nu ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Colega mea a spus că mama ei are un venit mic și că dorește ca mama ei să fie coasigurat prin colega mea. Colegul de la Resurse ... (vezi toată discuția)