avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am divortat si de comun acord nu am facut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am divortat si de comun acord nu am facut partaj. ...

Buna ziua. Am divortat si de comun acord nu am facut partaj. Ambele masini sunt pe numele meu,una a ramas la mine si doresc sa o vand. O pot vinde fara implicarea fostului sot?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:32, 11 Iulie 2021
Dacă este pe numele dvs o puteți vinde, dar la partaj trebuie să restituiți 1/2 din valoarea mașinii. Bineînțeles că partajul se va face cu privire la ambele mașini, urmând a se echilibra valorile și a se plăti o sultă de către cel care are bunul mai valoros.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Jokera Jokera Buna ziua,daca am divorțat prin notar,dar nu sunt de acord sa vand apartamentul care este bun comun,ma poate obliga cineva? Mentionez ca el a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
Donatie/vanzare a partii de proprietate ce-mi revine, proprietatea fiind comuna cu sotul meu. Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, Impreuna cu sotul meu detinem proprietatea asupra unei garsoniere. Dorim sa divortam de comun acord, la notar dar inainte de aceasta, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare intre membrii familiei User4567 User4567 Buna ziua! Doresc sa ii vand masina fiului meu inainte de divort cu sotia. Pretul pietei este de 4000€ si totusi as dori sa o vand fiului la un pret de ... (vezi toată discuția)