avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, In cazul in care avem centrala de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, In cazul in care avem centrala de apartament, exista ...

Buna ziua,

In cazul in care avem centrala de apartament, exista totusi obligativitatea de a plati montarea de senzori de gaze pe casa scarii ?
Administratia asociatiei de locatari ne-a inclus in costul intretinerii si ne-a oprit banii pentru montarea acestor senzori, inca de acum peste un an ! Iar acum refuza sa ne returneze banii.
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Carmen
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:07, 7 Iulie 2021
Da, trebuie sa participati la plata senzorilor de pe casa scarii.
Detectorul de la dvs din casa, trebuie sa comunice cu cel de pe scara si sa opreasca gazele in caz de avarie.
Va revine obligatia sa suportati c/v costuri senzori pe partea comuna condominiu
Pretentia dv de a vi se restitui c/v senzori nu are temei legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare gaze / senzori si electrovalva mihaela_2013 mihaela_2013 Buna seara, Ma confrunt cu o problema la nivel de asociatie de prorietari. Verificarea la conducta de gaze trebuie facuta dar trebuie sa existe senzori si ... (vezi toată discuția)
Nr.lege sau ordin de obligativitate montare detectoare gaz Elidor Elidor Buna seara, stiu ca dupa tragedia de la \"colectiv\" a fost dat ceva-lege sau ordin- de obligativitate a consumatorilor casnici de montare a unei electrovalve ... (vezi toată discuția)
Am instalație de gaz separată de a vecinilor, dar instalația lor îmi tranzitează bucătăria sunt obligat să-mi montez un al doilea detector? somnu somnu Buna ziua, Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)