avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am întrebarea următoare,copilul a făcut în 2007 un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am întrebarea următoare,copilul a făcut în 2007 un credit ...

Am întrebarea următoare,copilul a făcut în 2007 un credit la BCR,nu a mai putut plăti după câteva luni,iar acum a venit după 14 ani ca are din nou de plata.Dupa atâția ani nu se prescrie datoria,sau cum se procedează...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:50, 7 Iulie 2021
Se prescrie daca indeplineste anumite conditii si se cere/invoca asta in instanta, instanta nu constata asta din oficiu.
Mergeti la un avocat.
Da, este necesar sa mergeti cu actele la avocat.
Sunt șanse mari sa se fi prescris.

Claudiu Lascoschi
BUCUREȘTI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale neachitat Claudia Ene Claudia Ene Daca merg la banca sa intreb unde este creditul si la ce suma s-a ajuns se intrerupe prescrierea?Precizez ca am facut un imprumut in 2007 si am achitat pana in ... (vezi toată discuția)
in cat timp o datorie poate fi prescrisa? nelutza nelutza Buna ziua In cat timp o datorie poate fi prescrisa? In anul 2015 am facut un credit de nevoi personale la BT in valoare de 16.000 de lei . Dupa 6 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Judecat fara sa am habar. dati-mi va rog cateva sfaturi xvg xvg Mi-a ajuns astazi pe adresa parintilor , unde am inca domiciliul, o instiintare de la un executor judecatoresc pe baza unei hotarari judecatoresti. In 2005 am ... (vezi toată discuția)