avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , In urma unnei hotarari definitive la CA...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , In urma unnei hotarari definitive la CA...

Buna ziua , In urma unnei hotarari definitive la Curtea de apel pt ucidere din culpa caz medical , ce cai de atac exista si care este termenul de depunere contestatie , va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia pronuntata de Curtea de Apel, este definitiva, daca a fost pronuntata in apel. Nu mai exista alta cale de atac ordinara. Doar cele extraordinare, recurs, revizuire, contestatie in anulare, insa pentru acestea trebuie sa va incadrati strict in motivele prevazute de lege. In general pentru nerespectarea unor aspecte de procedura, nu pentru aprecierea asupra vinovatiei sau nevinovatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Cai de atac hristo hristo Buna seara, Ce cai de atac mai sunt posibile dupa o hotarâre definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie? (vezi toată discuția)
Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)