avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident !!!!!!!Buna ziua !,da-ti-mi un sfat cum sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident !!!!!!!Buna ziua !,da-ti-mi un sfat cum sa procedez în următoarea ...

Buna ziua !,da-ti-mi un sfat cum sa procedez în următoarea situație.
Pe 22 iunie am avut un accident ,am chemat poliția dar din cauza ca nu erau victime nu a venit ,a doua zi m-am dus la poliție împreună cu doamna ce a intrat cu mașina în mine ,domnul politai a zis sa sa ma inteleg amiabil ca este destul de clar ca ea ar fi vinovată și ar trebui să ii ia permisul, la îndrumarea poliției și la gândul sa nu O las pe ea fără permis am zis s sa facem amiabilă crezînd că e ok ,dar ce sa vezi ,am depus dosarul de dauna cu toate declarațiile și dovezile, iar cand am primit procesul verbal domnul de la asigurare ma scos pe mine vinovat, nerespectarea eu legea ieșiri dintr-o coloană, (specific ca eu doream sa intru in parcarea unu magazin aflat pe partea stângă) m-am asigurat și am vazut ca masina se află la o distanță destul de mare de mine am efectuat manevra de stânga. Iar în momentul ce eu eram deja pus în mișcare și trecut de acum drumului doamna a intrat în plin în mine. Asigurarea nu a luat în calcul ca doamna care a intrat în mine a declarat că a vrut să mă depășească, depășirea efectuându la o trecere de pietoni cu linie continuă și fără semnalizare pusă.
Credeti ca as mai putea face ceva ca macar asigurarea sa imi plateasca jumate din dauna, dauna fiind destul de mare (partea stângă distrusă toata ,plus aerbergurile sarite).
Multumesc pentru orice sfat
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
Emyli17, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:37, 8 Iulie 2021
Angajati-va avocat si dati firma de asigurari in judecata, cerind si plata cheltuielilor de judecata.Sa fiti sigur inainte ca nu ati avut nici un fel de vina. Dupa cum ati povestit nu v-ati asigurat suficient (ca timp de efectuat manevra), de v-a atins cealalta masina, ar putea rezulta si culpa comuna.Si alta data incercati sa uitati de cuvintul gentleman.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - cine este vinovat? Ionatan Ionatan In urma cu cateva zile ma aflam pe un drum in depasirea pe contrasens a 2 masini (deparirea era permisa, linie discontinua) am ajuns in dreptul masinii a II-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in sens giratoriu AnaAdrian AnaAdrian Buna ziua, as avea si eu o intrebare legata de un accident rutier si despre modul in care politistul constator a procedat. Ce s-a intamplat? Am fost ... (vezi toată discuția)