avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit auto persoane handicap in cazul in care am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit auto persoane handicap in cazul in care am beneficiat ...

credit auto persoane handicap
in cazul in care am beneficiat odata de cei 10.000 euro pentru achizionarea autoturism, pe care i-am achitat in termen de 5 ani, apoi vand masina, mai pot beneficia de un alt cred la achizitionarea altui autoturism?
Cel mai recent răspuns: violetabalasa , utilizator 13:07, 9 Iulie 2021
Da.
În baza căruia articol din lege. ca cei de ISTH spun ca nu mai am acest drept dacă am beneficiat odată. Va mulțumesc mult

Adrian ALBU a scris:

Da.

Să înțeleg că este vorba despre un beneficiu pentru persoanele cu handicap ? Dacă da, este posibil să existe interdicția menționată de către dvs.
Conform disp legale,aveti dreptul la un singur credit in interval de 5 ani distanta
Va multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce ... Ion nuta Ion nuta Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce avea un curs euro la 5.047 lei, pentru a cumpăra un autoturism nou, a cărui valoare am ... (vezi toată discuția)
Pers cu handicap lazarica18 lazarica18 Sunt persoana cu handicap accentuat de foarte multi ani , am o firma infiintata ca si PFA si doresc sa stiu daca sunt scutita la plata impozitului pe profit. ... (vezi toată discuția)
Pot persoanele cu handicap sa cumpere masina in rate? aditza38 aditza38 o persoana cu gr 1 poate obtine credit la banca pentru achizitionarea unui autoturism?Daca da,care sunt conditiile,ce venit trebuie sa aiva si ce banca acorda ... (vezi toată discuția)