avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am avut un card de cumpărături de 2000 Ron ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am avut un card de cumpărături de 2000 Ron ,nu am ...

Buna ziua am avut un card de cumpărături de 2000 Ron ,nu am mai plătit și a crescut dobinda până la 3500 Ron după un timp am platit suma integrala la o firmă de recuperare ,acum o alta firmă îmi trage din salariu acceiasi bani pentru la acceiasi datorie ,precizez că am fost dată la două firme de recuperare amândouă își doresc bani pentru acceiasi datorie ,nu e posibil așa ceva ..le-am explicat și dau din umeri ei vor bani nu am decât de pe aplicația bancara că bani sau dus la o judecătoreasă pentru recuperare ,acceiasi datorie minmao cere și alta instanță.
Cel mai recent răspuns: CatalinCostel , utilizator 00:43, 12 Iulie 2021
Dacă mai sunteți în termen, formulați o contestație la executare. Dacă nu mai sunteți în termenul de formulare a unei contestații la executare, notificați firma de recuperare asupra faptului că ați plătit datoria, depuneți actele doveditoare ale plății și cereți încetarea executării.
Dacă nici după notificare nu încetează executarea, formulați o sesizare către ANCPI (Protecția Consumatorului).

Adrian ALBU a scris:

Dacă mai sunteți în termen, formulați o contestație la executare. Dacă nu mai sunteți în termenul de formulare a unei contestații la executare, notificați firma de recuperare asupra faptului că ați plătit datoria, depuneți actele doveditoare ale plății și cereți încetarea executării.
Dacă nici după notificare nu încetează executarea, formulați o sesizare către ANCPI (Protecția Consumatorului).

Actele au fost depuse la firma de încetarea propiri dar ei tot îmi trag bani ,spun că trebuie să-i anunțe nu știu ce instanța judecătorească că să înceteze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare credite deeamcn deeamcn buna ziua, am intrat si eu in treaba asta cu recuperare credite, doar pentru ca am o problema de acest gen. eu am 3 credite la 3 banci diferire, dintre care ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare creante. persoana decedata Marius_Serban Marius_Serban Buna ziua. Am si eu o mare problema. Mama a decedat in urma cu mai bine de 6 luni. Ea avea mai multe datorii la banci si 2 carduri de cumparaturi la 2 banci ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie card de credit dalin dalin Buna ziua, Va rog mult daca se poate sa ma lamuriti cu privire la prescrierea unei datorii la un card de cumparaturi. Mama (care este decedata) a avut un ... (vezi toată discuția)