avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daunele morale termen de plata !!! In urma unei ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daunele morale termen de plata !!! In urma unei hotarari definitive a Curtii de apel daunele morale ...

in urma unei hotarari definitive a Curtii de apel daunele morale sunt platite doar in proportie de cca 30 % de catre societatea de asigurari iar diferenta de catre cel vinovat
Dupa cat timp se prescriu daunele morale ?? neavand imobile si venituri mari neputand plati sume astronomice fixate de instanta de apel !
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 08:33, 11 Iulie 2021
Daca in termen de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii nu sunteți somat de către debitor să plătiți sau nu va executa silit și nici nu faceți plata, intervine prescripția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata de recuperat de la ministerul de finante garleanu garleanu Urmare a procesului cu statul Roman pe legea 221/2009,instanta a dispus ca pe linga despagubiri sa fie platite si cheltuieli de judecata. Despagubirile s-au ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita Clara252000 Clara252000 In data de 26.01.2007 am fost obligata printr-o sentinta penala la plata sumei de 20.000 lei , daune morale, instanta a considerat ca sunt vinovata pt ... (vezi toată discuția)
Plata daune morale + materiale + chelt. de judecata Nevermind Nevermind Buna ziua, In urma unui proces civil (accident), sunt indreptatit sa primesc daune morale, materiale si cheltuieli de judecata de la parat (persoana ... (vezi toată discuția)