avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Demolare anexa fara autorizatie de construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Demolare anexa fara autorizatie de construire

Buna ziua! Pentru a demola o anexa fara autorizatie de construire, dar care este trecuta in extrasul de carte funciara, am nevoie de autorizatie de demolare? Anexa e in stare buna. Nu sunt sanse sa se autodemoleze din cauza conditiilor de mediu prea curand. Proiectantul cu care colaborez mi-a zis ca o pot demola fara autorizatie si apoi chem politia sa faca o constatare la fata locului. Mai mult, a zis ca nu poate sa-mi obtina autorizatie de demolare pentru o cladire care e construita fara autorizatie. Anexa este aflata pe o proprietate cumparata prin credit imobiliar, iar banca mi-a impus sa intru in legalitate cu anexa respectiva, insa nu a specificat in ce fel as putea proceda.

Alte discuții în legătură

Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila ... Epuree Epuree Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila? Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)
Cumpar teren cu casa veche erikamaria erikamaria Doresc sa cumpar un teren cu o casa veche pe el 1937 . Este o mostenire care a fost dezbatuta si proprietarul a castigat mostenirea dar trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Am construit in 2011 o casa , cu Autorizatie de constructie , proiect si toate actele in regula . Am, colaborat cu Inspectoratul ... (vezi toată discuția)