avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am moștenit un teren,problema este căpătîiul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am moștenit un teren,problema este căpătîiul de proprietate ...

Am moștenit un teren,problema este că pe actul de proprietate figurează și sora tatălui meu (tata estedecedat).Mătușa mia zis că a fost la notar și a cedat totul în favoarea tatălui meu,actul nu-l mai găsim ,la notar au fost prin 1989..Există pe undeva în baza de date acest act,mai pot intra în posesia lui sau va trebui refăcut?Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
sicutza68, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:56, 16 Iulie 2021
Luati legatura cu Camere Notarilor publici de care apartine judetul unde locuiti si cereti o copie de pe ea, daca o gasesc in arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de la matusa CRIM CRIM o matusa din partea tatalui a decedat in urma cu doi ani.nu are alti mostenitori in afara de mine si de sora mea.am aflat acum ca imobilul aflat in ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate cezar2011 cezar2011 buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema Tatal meu a murit in 1978. Mama sustine (actele le-a pierdut) ca a fost facuta succesiunea unde ... (vezi toată discuția)
Contract notarial nul întrucât nu a fost întabulat. cum se rezolvă problema aceasta? AndCosmin AndCosmin In urma mortii tatalui meu vitreg mama si fratele meu vitreg sunt mostenitorii unui imobil din Bucuresti imobilul fiind mostenit de tatal meu vitreg de la ... (vezi toată discuția)