avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... malpraxis - rog sfaturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

malpraxis - rog sfaturi

Buna ziua,

din pacate va scriu in legatura cu o situatie foarte grava: sotia mea a efectuat o colonoscopie in urma careia i s-a pus un diagnostic gresit (hemoroizi), iar dupa circa 1 luna a efectuat in alta parte aceeasi procedura si i s-a gasit o tumora maligna de 4 cm. Cativa medici care au tratat-o ulterior au spus ca este clar un caz de malpraxis (si ca era imposibil si inacceptabil ca un medic sa nu vada o tumora atat de mare la o asemenea investigatie). Am tot dosarul medical cu investigatii realizate, analize, medici, internari etc. Absolut tragic este faptul ca sotia mea (31 ani) nu mai este in viata astazi datorita acestei boli...

Ce as putea face?

Apreciez raspunsul si va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2021
ALEXANDERT, utilizator
Vedeti ;

Malpraxisul medical: Care sunt pasii pentru reclamarea unui doctor care greseste?
www.avocatnet.ro/articol_381...

Sistemul medical din România: Cum se stabilește vina medicului și a spitalului în cazurile de malpraxis
www.avocatnet.ro/articol_497...

Sistemul medical din România: Ce trebuie să știe pacienții despre malpraxis
www.avocatnet.ro/articol_487...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate că atunci când a consultat-o primul doctor tumora nu era dezvoltată sau încă nu era în stadiul de tumoră, Ulterior s-a dezvoltat galopant. Medicii se critică între ei de obicei, Nu cred că aveți ce să mai faceți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis mihaelam54@yahoo.com mihaelam54@yahoo.com Care sunt pasii de actiune in instanta a medicului ginecolog care a supravegheat o sarcina la 40 ani si care s-a finalizat cu moartea bebelusului inainte de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, numele meu este moldovan ramona În luna mai anul ... Ramona Moldovan Ramona Moldovan Bună ziua, numele meu este Moldovan Ramona În luna mai anul acesta am avut o intervenție chirurgicala histerectomie, în timpul operației mi s a perforat ... (vezi toată discuția)
Malpraxis medical nu stiu cum sa procedez on65 on65 Buna seara, Am fost operat in luna mai la ochi pentru ca aveam strabism. In urma operatiei ochiul meu este mult mai rau ca inainte si nu stiu daca acest ... (vezi toată discuția)