avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal nu este de acord sa schimbe data unei vizite. Ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal nu este de acord sa schimbe data unei vizite. Ce solutii am?

Buna ziua! As dori sa plec cu fiul meu în vacanță în țară. Problema este ca in intervalul în care dorim să plecăm, tatăl are o vizită. Nu pot sa schimb datele, pentru că oricum as schimba, vizită este săptămânală. Care ar fi soluția ideală? O notificare sau un mesaj trimis tatălui? Ce riscuri imi asum daca spre exemplu ii trimit un mesaj cu propunere schimbare data vizită si nu este de acord? Ma indoiesc ca va fi de acord să vină intr-o alta zi la vizită, inainte sau dupa vacanta, pentru că relația dintre noi, foștii soți, este extrem de tensionată și acum dupa multă vreme de la divort. Multumesc pentru îndrumări!
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2021
moniqk, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:17, 20 Iulie 2021
Da, îl anuntati în scris și vedeți ce zice.
Nu aveți alta varianta viabilă.
Ar trebui sa înțeleagă dacă nu are și el un program special în acea perioadă.
Puteti face și prin avocat notificarea și ar fi bine deoarece veți putea discuta și cu avocatul.
Nu are program de vacanță. Vizita este de 2 ore, cu ridicare din domiciliu, saptamanal. Pe de alta parte, acest program nu ne da dreptul sa avem nici o vacanță. Ceea ce, în opinia mea nu este normal.
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2021
moniqk, utilizator
Va puteți adresa și instantei dar trebuie sa va analizeze cazul și hotărârea judecătorească un avocat ca sa vada exact situatia si ce ar fi de făcut.
Nici mie nu imi pare normal asa.
Anunțați modificarea programului și propuneți o perioadă de recuperare.
Multumesc pentru sfaturi!

Alte discuții în legătură

Schimbare program vizita copil DANIELA-08 DANIELA-08 buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum e mai bine sa fac :am divortat, definitiv si irevocabil, copilul minor imi este incredintat, tatal are un program de ... (vezi toată discuția)
Nu reușesc să merg în nicio vacanță cu copiii în străinătate din cauza lipsei acordului tatălui. ce aș putea face? Ramona Eli Ramona Eli Bună ziua! Am fost căsătorită 10 ani,am divorțat în 2015. În urma căsătoriei au rezultat doi copii (băiat -9 ani, fată-5 ani). Custodia este ... (vezi toată discuția)
Vacante copil acord parental Utilizator4000 Utilizator4000 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cum se regleaza gestionarea vacantelor copilui cu pariniti divortati. Tatal a avut optiunea de a-si alege permanent care ... (vezi toată discuția)