avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Buna locuiesc intr-un oraș reședința de județ iar ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Buna locuiesc intr-un oraș reședința de județ iar lingă ...

Buna locuiesc intr-un oraș reședința de județ iar lingă cartierul de locuințe la o distanță de aproximativ 250 m este o stingă gen CAP iar de pășunat pășunează PINA in fata porți și caprele și oile mănâncă ori ce planta sau arbore ornamental plantat. Dar cel mai grav este mirosul pt ca nu dețin platforma pentru deșeuri iar câini umbla nestingheriti. Zona este plină de căpușe . Ce lege favorabilă ar fi pt a putea ataca sau cere mutarea lor

Alte discuții în legătură

Protectie animale fara stapan! irastoica irastoica Buna ziua! In primul rand va doresc un nou an plin de liniste si tot ceea ce va doriti,cu imbelsugare fara risipa inutila si cu sanatate,tot fara risipa,cu ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu nevorbitor ContSters167247 ContSters167247 Daca aveti timp si vreti sa ne faceti partasi la bucuriile pe care le ofera compania unui prieten (cica) nevorbitor, am rugamintea sa o faceti. [b]Catelul ... (vezi toată discuția)