avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, intenționez să îmi negociez salariul. am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, intenționez să îmi negociez salariul. am auzit ...

buna ziua,
intenționez să îmi negociez salariul. am auzit de la colegi ca au primit un răspuns cum ca, pentru postul lor au atins aptoape limita maximă de salar si ca nu mai pot mari foarte mult. daca vor mărire mai considerabilă trebuie sa isi schimbe postul, sa aiba alta încadrare. e adevarata treaba asta cu limita de salar? am citit prin contul muncii, dar nu gasesc nimic relevant. mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 21 Iulie 2021
In sectorul bugetar , intr-adevar exista o limita naxima.

In sectorulprivat,poate exista numai in situatia in care la nivel de angajator, in reg.intern sau in ccm aplicabil, este prevazuta o grila de salarizare care mentioneaza limita minimsa si maxima a salariilor acordate.

Prin urmare, verificati daca este adevarat ce sustine angajatorul.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii ovidiu291 ovidiu291 salariatii care nu sunt functionari publici(personal contractual) pot sa negocieze salariul sau este un salar fix ? ca de exemplu cel din monitorul oficial ? ... (vezi toată discuția)
Salarizare conform studiilor sorinica42 sorinica42 Ce trebuie sa fac in cazul in care solicit salarizarea conform studiilor superioare absolvite si sunt refuzat?Mentionez ca in prezent ocup un post de studii ... (vezi toată discuția)
Accesul salariatului la grila de salarizare avocadonet avocadonet Buna seara, la actualul loc de munca primesc periodic o crestere salariala, asa este structurata firma intern. Doar ca ultima crestere a fost incredibil de ... (vezi toată discuția)