avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Accesul salariatului la grila de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Accesul salariatului la grila de salarizare

Buna seara, la actualul loc de munca primesc periodic o crestere salariala, asa este structurata firma intern. Doar ca ultima crestere a fost incredibil de mica. Cand am cerut explicatii mi s-a spus ca, conform grilei salariale, m-am apropriat foarte mult de limita superioara a salariului pentru pozitia pe care o ocup. Asadar, pentru mine cresterile vor fi din ce in ce mai mici.
Am cerut sa vad aceasta grila, deoarece a fost prima data cand am auzit de ea, dar nu mi-a fost aratata.
Intrebarea mea este: angajatorul este obligat din punct de vedere legal sa imi arate grila de salarizare?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: avocadonet , utilizator 20:38, 9 Iulie 2017
Nu exista nicio obligatie legala in acest sens... insa in ccm aplicabil sau in reg.intern trebuie sa existe prevederi referitoare la salarizare. Verificati aceste documente.
Multumesc frumos, asa o sa fac! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de conducere Florin-Irinel Florin-Irinel Buna ziua! Lucrez într-o societate privata în funcția de inginer și împreuna cu ceilalți colegi ingineri avem o nemulțumire. La noi în ... (vezi toată discuția)
Sistem salarizare sanda2s sanda2s Asa cum este precizat in lege, fiecare angajat este incadrat la un anumit cod COR din care rezulta o ierarhie functionala. Intrebarea este: in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura activitai de inchiriere si leasing cu alte masini cod caen 7739 tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua, imi poate spune cineva care este salariul minim brut la nivel de ramura de activitati de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri ... (vezi toată discuția)