avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inca liber desi si-a luat cu executare si nu a facut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inca liber desi si-a luat cu executare si nu a facut apel. Cum este posibil?

O persoana care si-a luat 3 ani si 6 luni cu executare este inca libera, desi nu a facut apel. Stiu 100% asta. Cum este posibil asa ceva? Prin ce chichita legala?
Cel mai recent răspuns: DatInGat , utilizator 00:13, 23 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil asa ceva.
Nu stiu insa mulți acest lucru.
Eu, având o experiență deosebit de vasta în domeniul proceselor penale și o vechime foarte îndelungată am întâlnit și astfel de situații.
Pana la scandalul cu arestarea lui Adrian Năstase se întâmpla destul de des asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va mulțumesc foarte mult. Oare s-a transformat în pedeapsa cu suspendare sau doar se întârzie cu emiterea mandatului de arestare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sub nicio forma nu s-a transformat in pedeapsa cu suspendare.
Sa inteleg ca tot va intra la un moment dat? Deja au trecut 2 luni. Poate ramane asa in stare de libertate si ani de zile? El in momentul acesta dealareste droguri in continuare ca si pana acum. Daca este prins dealarind droguri in aceasta perioada "ciudata juridic" ca sa zic asa, ce se intampla? Nou dosar? Presupun ca trebuie sa ma misc rapid pentru a ajuta la prinderea lui, altfel intra inauntru si nu mai poate fi prins. Oare mai am timp?

Multumesc pentru tot. Va voi contacta pentru o consultatie saptamana care vine. Incerc sa-l dau in gat si sa-l bag pe baiat.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
DatInGat, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca face trafic de droguri poate sa mai își ia o condamnare.

Alte discuții în legătură

Praf magic ami marinca ami marinca lucrez intr-un club de noapte. am luat de 3 ori in viata mea praf magic. in momentul de fata mai am un plic de praf magic pentru consum propriu. La o ... (vezi toată discuția)
Disperarea unei mame cu unicul fiu in arest preventiv elenacarmenv elenacarmenv Buna ziua .. Sunt mama unui tanar de 23 de ani care, a facut prostioare ca orice tanar din ziua de azi, dar acum a intrecut orice masura. In ianuarie 2016 a ... (vezi toată discuția)