avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Socrul meu a murit de curând, iar soția dansului a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Socrul meu a murit de curând, iar soția dansului a primit pe ...

Socrul meu a murit de curând, iar soția dansului a primit pe lângă ajutorul de la stat și un ajutor de deces de la angajator, Carrefour, as dori sa știu dacă și în cazul meu exista acest ajutor, vreo lege, care să impună angajatorului meu sa mi achite vreun ajutor de deces.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:30, 22 Iulie 2021
ajutor de deces de la angajatorul dvs ca a decedat soacra dvs ?
nu cred ca aveti in contract asa ceva.
Socrul meu a murit, soacra mea a primit un fel de ajutor de deces, pe langa cel de la stat si de la angatorul ei, Carrefour, si voiam sa stiu daca si unde ar trebui sa fie stipulat in contract acest lucru
femeia a primit de la angajator , fie ca avea stipulat in contract, fie ca asa a vrut angajatorul sa acorde, fara sa fie obligat.
Dvs, chiar si sa aveti in contract, aveti pt decesul sotiei ca ex, nu al socrului care va e afin.
Ar trebui sa aveti o copie dupa contractul de munca si acasa, il puteti studia.
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere kike kike Socrul meu s-a recasatorit cu alta femeie cu un copil.Exista doi copii naturali ai socrului meu din prima casatorie.Anul trecut cu 4 luni inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas nick_italianman nick_italianman Am o intrebare socrul meu a lucrat pana la 55 de ani dar din cauza problemelor de sanatate (a fost gasit cu cancer de colon) a intrat in concediul medical ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.suntem o familie 2 adulti si 2 copii. locuim de 12 ani ... morosa morosa BUNA ZIUA.Suntem o familie 2 adulti si 2copii .Locuim de 12 ani cu soacra care a dobandit casa de la parinti ei cu contract de vanzare cumparare.La inceput ... (vezi toată discuția)