avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Conflict de interese / pantouflage In urma unei ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Conflict de interese / pantouflage In urma unei proceduri simplificate ...

Conflict de interese / pantouflage
In urma unei proceduri simplificate castiga o soc comerciala (unic ofertant) al carui administrator este o persoana care in urma cu 8 luni era director general al autoritatii contractante. Contractul face parte dintr-un proiect european cunoscut de fostul dir gen, care de altfel a semnat si contractul de finantare al proiectului, cu precizarea ca procedura si caietul de sarcini au fost pregatite ulterior plecarii lui.
Este acesta situatie conflict de interese? Sub incidenta carui articol? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Achizitii publice fonduri europene 00Monica42 00Monica42 In calitate de membru intr-o echipa de proiect pe fonduri europene am intocmit un caiet de sarcini, privitor la achizitia de sisteme de operare prin procedura ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie proces verbal licitatie Sonlic Sonlic La o licitatie publica deschisa s-au prezentat 2 licitatori. Lichidatorul judiciar este reprezentantul unei societati aflata in faliment a carui bun este scos ... (vezi toată discuția)
Schimbare producator echipament in cadrul unui contract de executie si proiectare lucrari danatmr9 danatmr9 Buna ziua, In cadrul unu contract de executie si proiectare ( impreuna ) in cadrul licitatiei ( procedura simplificata , in 2016 ) s-a ofertat un tip de ... (vezi toată discuția)