avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am un contract de Leasing in Germania de 2 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am un contract de Leasing in Germania de 2 ani intrebarea ...

Buna ziua! Am un contract de Leasing in Germania de 2 ani intrebarea mea este daca as putea sa ma intorc pentru o perioada nedeterminata in România avand in posesie bunul(masina) si continuând sa achit?Renuntand la adresa din Germania automat nu as mai putea avea masina asigurată si nu as mai putea plati taxele ,numerele..
Poate a fost cineva in postura aceasta si m-ar putea sfătui cum as putea propune celor de la firma cu care am semnat contractul sa continui contractul cu o alta reprezentanta din România ex.Kia-România .
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgiana Diaconu , utilizator 15:06, 23 Iulie 2021
De ce nu intrebati direct firma de leasing ce puteti face in situatia dvs.?
Asta clar se va intampla ulterior... dar totusi in prima faza cred ca ar fi binevenita si părerea celor care au trecutprin astfel de situatii..

Ionut.ion a scris:

De ce nu intrebati direct firma de leasing ce puteti face in situatia dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina aflata in leasing zoltanhe zoltanhe Sunt o persoana fizica si doresc sa cumpar o masina care e in leasing pe firma. Daca mergem (eu si reprezentantul firmei) la firma de leasing si agreem sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Masina imprumutata irineld irineld buna ziua. am imprumutat o masina unui cunoscut,masina pe care o am in leasing. acesta nu mai aduce masina argumentand ca a disparut din parcare. casco nu ... (vezi toată discuția)