avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua mi-am achiziționat o mașină prin credit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua mi-am achiziționat o mașină prin credit dupa ce ...

Bună ziua mi-am achiziționat o mașină prin credit dupa ce am introdus cererea de divorț, fiind încă pe numele fostului am achitat creditul acum vreau să o vând dar pe actele de proprietate scrie numele dinainte de divort ,întrebare Mă va afecta la vânzare?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:39, 23 Iulie 2021
O sa va trebuiasca actul de divort care sa dovedeasca schimbarea de nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba numele in cartea masinii dupa divort nicoEU nicoEU am divortat si am revenit la numele de fata , imi pot schimba numele de familie in cartea masinii daca nu avem partaj ? mentionez ca am cumparat masina in ... (vezi toată discuția)
Partaj masina Iris_64 Iris_64 in anul 2007 am achizitionat o masina printr-un credit auto care era pe numele meu,urmanad ca eu sa platesc ratele automat din salariu,iar sotul era trecut ca ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)