avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu o lămurire. ...

Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu o lămurire.
Îndeplinesc condițiile legale și doresc sa îmi înființez un serviciu extern de SSM (SRL cu 2 asociați). Una din condițiile pt abilitare este prezentarea contractului de munca al conducătorului SEPP. Întrebarea este dacă eu, ca și administrator al firmei, pot sa îmi fac contract de munca, adică sa semnez și ca angajator și ca angajat.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 22:06, 28 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti prezenta CIM pentru dvs.
Buna ziua, multumesc pentru raspuns.
Am realizat ca am formulat gresit mesajul, de fapt, doream sa aflu daca e absolut necesar sa imi fac un contract individual de munca sau e de ajuns Decizia prin care, ca administrator al societatii, ma numesc conducator al SEPP.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua . Nu este de ajuns numai Decizia de numire conducator SEPP, la documentatia de avizare a serviciului trebuie anexat si contractul individul de munca .
Se cere CIM, deci trebuie sa prezentati copia acestuia in dosarul depus pentru abilitare.
Iar comisia de abilitare va verifica inregistrarea CIM in REVISAL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sef serviciu extern ssm Florin-Galati Florin-Galati Buna ziua, Va solicit sprijinul pentru urmatoarea situatie: Am infintat de curand un SRL. cod CAEN 7490 si urmeaza sa depun dosarul spre comisia de abilitare ... (vezi toată discuția)
Forma de inregistrare pentru serviciu extern mariuca_gh05 mariuca_gh05 Buna ziua . Ce forma de inregistrare ar fi potrivita pentru infiintarea unui serviciu extern, avand in vedere ca eu vreau sa fiu conducatorul serviciului ... (vezi toată discuția)
Instruire la locul de munca ady09 ady09 Conducătorul unității poate face o primă instruire la locul de munca cu toți angajații, urmand că după intocmirea fiselor individuale să stabilească ... (vezi toată discuția)