avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Sunt divorțată și în urma cu doua luni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Sunt divorțată și în urma cu doua luni jumătate ...

Buna seara.
Sunt divorțată și în urma cu doua luni jumătate am cunoscut un bărbat divorțat și el. Eu eram iesită dintr-o relație de 21 ani, el ieșit dintr-o relație de 1 an jumătate . Ne-am cunoscut, ne-am plăcut. Problemele au început în momentul în care fosta lui iubită a aflat de mine. M-a căutat pe facebook, mi-a trimis mesaj că dacă cunosc pe respectivul , a trimis un screen după profilul lui de facebook, a ținut să mă informeze că este un tip care agață femei pe facebook dar cu care ea este într-o relație. Discuția a degenerat și în cele din urmă am blocat-o. Dar după o zi mă trezesc cu un alt mesaj de la ea trimis de pe un alt cont. Si pe acesta l-am blocat.
Astăzi copiii mei au primit mesaje de la ea. I-a căutat pe facebook și le-a scris că am făcut o obsesie pentru soțul ei.
Menționez că această femeie nu a fost căsătorită niciodată cu acest bărbat, nu au locuit niciodată împreună.
Ce pot să fac să o determin să înceteze cu hărțuirea această?
Mai este de specificat faptul că așa procedează ea în general. A trimis mesaje la multe femei din lista lui de prieteni,
Ce este de facut? Cum să procedez să mă lase in pace?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:43, 28 Iulie 2021
Incercati sa o lămuriți ca nu aveți nicio treaba...
Asa ati scapa cel mai ușor.

În caz contrar, probabil ca veți avea nevoie de avocat foarte bun.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)
Amenintare prin sms andreiionel andreiionel am primit de la o femeie urmatorul mesaj cum ca sotia mea cu care sunt in divort urmeaza sa fie cu un prieten al barbatului ei. Am replicat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)