avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua am avut o vecina in bloc care a avut datori ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua am avut o vecina in bloc care a avut datori la întreținere ...

buna ziua am avut o vecina in bloc care a avut datori la întreținere de 6000 de euro, administrator ne spus ca au dat in judecata si au câștigat apartamentul si-au vândut pentru a acoperii restanta.
se poate ca pentru o suma de 6000 de euro sa piardă apartamentul in instanța???
va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:13, 1 August 2021
Nu poti vinde un imobil pana nu stingi toate datoriile fata de Administratie..
Imobilul a fost vandut de executorul judecatoresc, pentru datoriile avute..

ramona2018 a scris:

Nu poti vinde un imobil pana nu stingi toate datoriile fata de Administratie..

~ Conținut șters la cerere ~
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
sau si mai bine....sa ne platim datoriile la timp
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba , eu zic ca legea e foarte buna asa cum e . Nu-ti “ confisca “ nimeni nici un bun , e doar dreptul celui caruia ii produci o paguba sa si-o recupereze pe orice cale legala . O datorie de 6.000 euro la cheltuielile comune se face in ani , nu in cateva zile . Cine i-a platit ? vecinii , oameni care poate o duc si ei greu , dar au fost nevoiti sa intretina niste persoane cu care n-au nimic in comun , decat ca stau in acelasi bloc . O fi corect asta ? Pana sa se ajunga la executare , asociatia a avut un proces cu restantierul , iar pana la proces acesta putea sa-si vanda apartamentul singur , platea datoriile din avans si nu ramanea in paguba . Ani de zile a preferat sa nu-i pese , deci ... Executorul nu face decat ce trebuia sa faca datornicul singur , de buna voie si din buna vreme ...
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2021
CHKa, utilizator

Alte discuții în legătură

Neachitare datorie catre asociatia de proprietari, dupa scoaterea la licitatie a imobilului mirelamari mirelamari Buna ziua. Ieri la sedinta organizata de asociatia de proprietari am aflat ca cel care a cumparat apartamentul scos la licitatie pentru neplata datoriei la ... (vezi toată discuția)
Datornic la intretinere deja dat in judecata valentinaman valentinaman Buna seara, Ce se intampla daca un proprietar de apartament dintr-un bloc are datorii la intretinere si este deja in instanta? Ce urmari comform legii ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)