avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal a fi scos la concurs un post in litigiu? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal a fi scos la concurs un post in litigiu? Mulțumesc ...

Este legal a fi scos la concurs un post in litigiu? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 29 Iulie 2021
Postul poate fi scos la concurs daca a devenit vacant.
Mulțumesc!
HJ pe fond nu a fost redactata și trimisa (o așteptăm de peste doua luni) . Voi face apel apoi CEDO.... Cum devine postul vacant?
Cornel Vasile a scris:

Postul poate fi scos la concurs daca a devenit vacant.

La CEDO pentru ce ?

Nu mai citati raspunsurile. Apasati direct RASPUNDE.
Dacă nu se rezolva in România! Menționez ca nu a fost redactata HJ. Se poate scoate postul meu la concurs ca vacant pe perioada nedeterminata? Multumesc

Cornel Vasile a scris:

La CEDO pentru ce ?

Va puteti adresa CEDO numai daca considerati ca sunteti victima a unei incalcari din partea statului roman a Conventiei europene a drepturilor omului. CEDO nu este o instanţă de apel împotriva instanţelor naţionale şi nu poate anula sau modifica deciziile lor.

obs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre cedo zllatan zllatan Buna seara ,detin 3 HJ definitive istantantele a anulat trei decizii de concediere emise de angajator toate abuzive,ilegale si nule ,istantele au anulat ... (vezi toată discuția)
Plangere penala cedo ovidiut1967 ovidiut1967 Am o intrebare va rog , CEDO judeca doar cazuri indreptate impotriva statului de a carui nationalitate apartine cel care a depus plangerea ? Motivul ptr care ... (vezi toată discuția)
Proces litigii munca ionica1 ionica1 Buna seara.Am avut un proces - litigii de munca- care s-a terminat de judecat la curtea de apel, cu raspuns nefavorabil mie.As dori sa stiu daca ma adresez ... (vezi toată discuția)