avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara, va rog sa aveti amabilitatea sa ma ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara, va rog sa aveti amabilitatea sa ma lamuriti in legatura ...

Buna seara, va rog sa aveti amabilitatea sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie. Am cumparat de la persoana fizica 2 parcele dintr-un lot mai mare care in anul 2009 a fost divizat .In momentul cand am apelat la o firma de cadastru mi s-a comunicat ca exista diferente intre limitele din planul parcelar receptionat de OCPI si coordonatele stabilite prin documentatia de dezlipire. Diferente exista pentru toate parcelele rezultate din dezmembrare. Intrebarea mea este ce trebuie sa contina CF-ul iar in cazul in care datele nu corespund cu cele existente la OCPI ce solutii de rezolvare as avea. Mentionez faptul ca CF-ul urmeaza sa il ridic zilele urmatoare de la notar.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Ce contine planul parcelar cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , Ma intereseaza sa stiu exact ce contine un plan parcelar . Este doar un plan pe hartie sau xls , sau acesta contine si Coordonatele ... (vezi toată discuția)
Cadastru veronica_bo veronica_bo Intentionez sa cumpar o parcela de teren care face parte dintr-un lot cu mai multe astfel de parcele. Pentru ca mi-am exprimat dorinta de a avea o suprafata ... (vezi toată discuția)
Probleme certificat de urbanism ionutserban ionutserban Buna Ziua! In ultimele 2 saptamani am niste probleme destul de mari cu primaria dupa cum urmeaza. La inceputul anului am achizitionat un teren rezultat in ... (vezi toată discuția)