avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare, există vreun portal al Ministerului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare, există vreun portal al Ministerului Educației sau ...

Salutare, există vreun portal al Ministerului Educației sau al vreunei alte instituții abilitate unde se poate verifica cine și ce diplome acreditate are? Ex. lucrări de licență, doctorate etc?
Cel mai recent răspuns: Geagichi , utilizator 19:42, 2 August 2021
Mi-am imaginat, dar fiind acordul între posesorul diplomei și Ministerul Educației, entitatea din urmă ar putea procesa aceste date și lista numele și diplomele emise pe aceste nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta ush the mark the mark sunt absolvent 2009 ush si nu am primit nici pana in prezent diploma de licenta,am deschis proces ptr obtinerea diplomei,intrebarea mea este;daca nu castig in ... (vezi toată discuția)