avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Ce pot face in cazul in care am aprobarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii ...

Buna ziua!
Ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii de stat pentru a ma transfera dar unitatea in care lucrez refuza transferul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 5 Noiembrie 2023
Exista vre-o cale in cazul neaprobarii?
Buna ziua! Va rog sa imi explicati care este diferenta dintre transferul in interesul serviciului si transferul la cerere si daca pentru transferul in interesul serviciului mai e nevoie de aprobarea conducatorului institutiei la care activez?

Cornel Vasile a scris:

Transferul este la cerere sau in interesul serviciului?

@ Somlea Lucia

aveti deja un raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...


Transferul în interesul serviciului se face la solicitarea conducătorului autorității sau instituției publice în care urmează să își desfășoare activitatea funcționarul public, cu acordul scris al funcționarului public și cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice în care este numit funcționarul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt functionar public intr-o institutie publica locala ... dumyonescu dumyonescu buna ziua! sunt functionar public intr-o institutie publica locala si doresc sa merg prin transfer in administratie publica centrala.Credeti ca pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere intr-o alta institutie publica-buna ziua! va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera la cerere ... P3tra P3tra Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera la cerere intr-o institutie publica, avand in vedere ca nu se mai fac angajari la stat. De asemenea va ... (vezi toată discuția)