avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am provocat un accident sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am provocat un accident sub influenta alccolului si ...

Buna ziua am provocat un accident sub influenta alccolului si ne avand asigurare la masina ,masina fiind de romania asta intamplnduse in germanai aici sunt de aproape 1 an la munca ce mi se poate intampla si cum trebuie sa procedez .multumes
Luati legatura cu un avocat local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depagubire rca pentru accident in alta tara Corneliuz Corneliuz In decembrie 2016 o ruda pleaca in Germania cu remorca mea. In Austria sunt loviti din spate de o masina inmatriculata in Romania. Politia austriaca trimite ... (vezi toată discuția)
Șofer decedat de epuizare la serviciu, în germania. de ce anume beneficiem noi, cei 3 copii rămași orfani și fără niciun venit? Mateig@yahoo.com Mateig@yahoo.com Tatăl meu lucra de aproape 3 ani in Germania ca șofer de tir la o firma nemțeasca, și a decedat între ture, in timpul serviciului. A murit la ora 4 și la ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in acz de accident rutier cu vatamare din culpa lorenzo29 lorenzo29 in 2009 am avut un accident de masina,am acrosat un pieton,nu mi-am dat seama ca l-am lovit,am aflat dupa 2 ore,acuma a inceput procesul intre mine,victima ... (vezi toată discuția)