avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Am facut cununia civila si am depus actele ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Am facut cununia civila si am depus actele pentru ...

Buna ziua. Am facut cununia civila si am depus actele pentru buletin. Eliberarea buletinului dureaza 30de zile. Ar cam trebui sa fie gata. Eu acum sunt in concediu medical. Daca ridic buletinul pana expira medicalul și duc la muncă copia cu noul buletin, medicalul pe numele vechi mai este valabil? Sau nu are importantă ca este acelasi cnp? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 3 August 2021
diana23ingrid, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:22, 16 August 2021
Buna ziua,
Casa de piatra! Ar trebui sa fie in regula in baza CNP-ului, eventual duceti si o copie de pe Certificatul de casatorie si Certificatul de nastere.
Nu este nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să fac cununia civilă iar ca 4 zile după ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să fac cununia civilă iar ca 4 zile după cununie va trebui sa intru in risc maternal sau medical. Medicalul pe ce nume il voi lua pana ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Cnp eronat Cristina Mihai. Cristina Mihai. Buna ziua, Tatălui meu in vârsta de 64 ani, urma sa ii expire buletinul, iar certificatul de naștere era plastificat, astfel ca a fost necesar in prima ... (vezi toată discuția)