trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

GeorgePadurariu 
	    	Utilizator

GeorgePadurariu 
	    	Utilizator	    

Perfect valabil. O eroare materiala in contract nu atrage nevalabilitatea contractului.
 trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Marius1118	                   

Buna ziua, 
    De curând am achiziționat un imobil. Prima vizionare a fost făcută cu un agent imobiliar. Pana sa ajung la imobil, agenta a completat un ... (vezi toată discuția)
	                    Marius1118	                   

Buna ziua, 
    De curând am achiziționat un imobil. Prima vizionare a fost făcută cu un agent imobiliar. Pana sa ajung la imobil, agenta a completat un ... (vezi toată discuția)

ContSters418212	                   

Bună ziua,
Suntem un tânăr cuplu de 25-26 de ani.Am muncit o perioada în străinătate și am decis sa ne întoarcem în tara sa achiziționam o ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters418212	                   

Bună ziua,
Suntem un tânăr cuplu de 25-26 de ani.Am muncit o perioada în străinătate și am decis sa ne întoarcem în tara sa achiziționam o ... (vezi toată discuția)

Tito123	                   

Buna seara! Am fost sa vizionam un apartament prin intermediul unei agentii si am semnat un contract de vizionare in care este specificat comisionul de 2% in ... (vezi toată discuția)
	                    Tito123	                   

Buna seara! Am fost sa vizionam un apartament prin intermediul unei agentii si am semnat un contract de vizionare in care este specificat comisionul de 2% in ... (vezi toată discuția)