avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, la mine in bloc a murit o vecina in urma cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, la mine in bloc a murit o vecina in urma cu 16 ani ...

Buna ziua, la mine in bloc a murit o vecina in urma cu 16 ani . Are 40 de mil.la intretinere , pana acum . Am intrebat-o pe presedinta care este situatia ,raspunzând ca se judeca succesiunea. Pai de 16 ani se judeca ? a zis ca da ! Noi vecinii stim ca nu era proprietar batrana platea chirie la icral ! Pe listele de plata nu este trecut numele in dreptul apartamentului iar presedinta spune ca a uitat cum o chema pe moarta.Am rugat-o sa vada in cartea de imobil, dar a zis ca e pierduta numai exista carte de imobil. Ce putem face sa aflam ce este cu aprtamentul ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 5 August 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa va preia un avocat cazul spre analiza deoarece avocatii fac și investigații concrete și verificările necesare.

Nu prea cred ca ar dura 16 ani procesul de succesiune.
1-Conform norme GDPR nu se mai uziteaza consemnarea in listele de intretinere a numelui si pronumelui locatarului
2-Referitor la proprietarul apartamentului,asociatia de proprietari prin reprezentant legal poate desfasura demersuri la ocpi si adninistratia financiara teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii galagiosi si problema lipsei de bun simt. buna! locuiesc ... oanaa1 oanaa1 Vecinii galagiosi si problema lipsei de bun simt. Buna! Locuiesc in acelasi bloc cu 4 apartamente pe palier de 20 de ani. In urma cu aproximativ 3 ani au ... (vezi toată discuția)
Nume locatari pe panou Vulturudac Vulturudac Bună ziua, am niște vecini care și au șters numele de pe panoul cu locatari aflat la parterul blocului.Ei obișnuiesc sa facă mici infracțiuni și ... (vezi toată discuția)
Actele de proprietate ale vanzătorului la cine răman? Epuree Epuree Bună ziua, Am incheiat antecontract de cumpărare aprtament in București. Apartamentul a fost cumpărat de la ICRAL după care mai sunt 3 acte notariale ... (vezi toată discuția)