avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Locuiesc in Braila intr o casa situata in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Locuiesc in Braila intr o casa situata in Centrul ...

Buna ziua,
Locuiesc in Braila intr o casa situata in Centrul istoric . In spatele casei exista un teren atribuit in mod dubios de catre Primarie unui vecin ce este singurul cu cale de acces , acesta urmind sa si contruiasca ceva.In urma atribuirii acestui teren ,Acest teren este luat in chirie pe 49 de ani. Acesta mi a obturat aerisirea demisolului ce consta intr-o fereastra semirotund situata la nivelul solului , aceasta fiind construita odata cu casa , adica in 1880.De asemenea mi a obturat un geam de aerisire de la o baie,construit acum 5 ani cu forma dreptunghiulara 1000x1200 acesta fiind mat. Ceea ce a facut este legal? Si daca nu , cui ma pot adresa? Politia locala nu se baga, ca nu etraba lor. Asa mi s a spus.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Am construit o casa pe terenul donat de parinti. terenul este ... dandin dandin Am construit o casa pe terenul donat de parinti. Terenul este delimitat de gardurile vecinilor si de fatada casei unuia dintre vecini.Pe acesta fatada vecinul ... (vezi toată discuția)
Ferestre demisol cu vedere spre proprietatea altcuiva bună ziua, dețin un imobil cu teren în exclusivitate atașat, ... Petresteanca Petresteanca Bună ziua, Dețin un imobil cu teren în exclusivitate atașat, cu carte funciara separată. Problema este că demisolul imobilului nu îmi aparține și ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in casa parintilor mei. casa a fost construita ... stefania10 stefania10 Buna ziua! Locuiesc in casa parintilor mei. Casa a fost construita ]n anul 1980, iar una dintre camere are fereastra spre curtea vecinei( sub 2 metri). ... (vezi toată discuția)