avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am construit o casa pe terenul donat de parinti. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am construit o casa pe terenul donat de parinti. Terenul este ...

Am construit o casa pe terenul donat de parinti. Terenul este delimitat de gardurile vecinilor si de fatada casei unuia dintre vecini.Pe acesta fatada vecinul are fereastra de la bucatarie care aeriseste incaperea si nu are geam mat.
in autorizatia mea de constructie am primit indicatia sa obturez acesta iesire in curtea mea.Mentionez ca inainte de a construi casa ,terenul era ocupat de arbori fructiferi ,iar ferestara vecinului exista inainte de a construi eu casa.
Este ilegal daca ii cer sa puna macar un geam mat la geamul care are deschiderea in curtea mea? Daca oburez la mine in curte acest geam,ma poate actiona in judecata?

Alte discuții în legătură

Va rog sa va dati o parere.... gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna! am si eu o nelamurire in ceea ce priveste o fereastra a imobilului in care locuiesc, proprietatea parintilor, fereastra care are deschidere in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in braila intr o casa situata in centrul ... Florin2021 Florin2021 Buna ziua, Locuiesc in Braila intr o casa situata in Centrul istoric . In spatele casei exista un teren atribuit in mod dubios de catre Primarie unui vecin ce ... (vezi toată discuția)
Vecinatate cornelpoprock cornelpoprock Casa in care locuiesc are calcanul comun cu al vecinului; tot pe acelasi aliniament (pe terenul meu) am construit o magazie care se este la cca 15..20 cm ... (vezi toată discuția)