avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi cumpărate 3 luni vechime, în condițiile în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi cumpărate 3 luni vechime, în condițiile în care nu ...

Pot fi cumpărate 3 luni vechime, în condițiile în care nu sunt întreruperi în perioada de activitate, însă m-am angajat cu 6 luni mai târziu dupa terminarea studiilor.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 7 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vechimea in munca nu se poate cumpara ... Prin incheierea unui contract de asigurare cu Casa de Pensii , cumulati doar stagiu de cotizare necesar pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea de vechime cindea carmen cindea carmen Daca am terminat somajul in data de 03.02.2015 si doresc sa cumpar vechime pe luna februarie 2015 , se poate cumpara vechimea chiar daca se va suprapune luna ... (vezi toată discuția)
Perioada inactiva intre doua locuri de munca? legal, cum ma afecteaza? mihneaandrei mihneaandrei Buna ziua In urma cu cativa ani, intre doua locuri de munca am avut putin peste 1 an de inactivitate (deci neplata somaj, sanatate, CAS) in care am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare plata retroactiva catalin_buzau catalin_buzau in perioada 1988-1992, 1997-2000 cat si in perioada 2004-2012 am avut mai multe perioade in care am muncit fara a avea un CIM. in aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)