avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals în înscrisuri sub semnătură privată în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată ...

Fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată

Pe perioada pandemiei COVID 19 sau alocat o sumă de banii și la artisti,și anume pe perioada COVID 19 sa dat indemnizația pentru artiști care dețin drepturi de autor sau conexe . Eu ca și firma de organizare a evenimentelor am falsificat împreună cu cei care au luat sumă de 4072 / câteva lunii . Acum cei de la AJPIS au depistat ca acele contracte nu sunt valabile și nefondate . Cei de la AJPIS au semnalat către Parchet și Parchetul către Poliție pentru mandat de aducere la secție și mandat de percheziție . Am stat cu toții 24 ore sub arest preventiv după care ne au dat control judiciar timp de 60 zile . Ideea este ca eu unul mi-am recunoscut fapta ca am greșit și ca am fost nevoit sa fac banii . Eu le luam pe contracte care le făceam sumă de 500 lei sau 800 lei . Sumă care o luau lautarii era de 4072 lei nici decum eu doar ca eu le urcam la unii care nu știau sa le urce pe platforma site ului de la AJPIS . Acum sunt pe control judiciar , nu mai am fapte care sa fi făcut anterior , am greșit și am recunoscut fapta , și în viata mea nu o sa mai fac astfel de lucruri . Ce mi se poate întâmpla în acest context . Va rog frumos din suflet sa imi fiți de mare ajutor la această întrebare.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 17:58, 7 August 2021
Daca va asumati fapta si intelegeti sa achitati prejudiciul atunci puteti vb cu procurorul si initiati conf art.478 din Codul de procedură penală procedura acordului de recunoastere a vinovatiei. In acest fel nu o sa fiti condamnat cu executare (cel mult cu suspendare) insa acordul trebuie confirmat de instanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Ideea este ca noi ca și firmă nu avem niciun prejudiciul...cei care au luat ca și lautarii au luat suma respectiva ...Pe mine ma interesează dacă noi ca și firmă avem de suferit ca am fi făcut contracte false pentru lautarii pe perioada COVID 19 . Ne au încadrat în infracțiune și fals inscrisuri oficiale continuate ceva de genul acesta

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Daca va asumati fapta si intelegeti sa achitati prejudiciul atunci puteti vb cu procurorul si initiati conf art.478 din Codul de procedură penală procedura acordului de recunoastere a vinovatiei. In acest fel nu o sa fiti condamnat cu executare (cel mult cu suspendare) insa acordul trebuie confirmat de instanta.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie vazut dosarul si apoi se poate aprecia asupra aspectelor la care dv solicitati raspuns. Va pot recomanda pe cineva specializat daca doriti. Lasati-mi un mesaj in privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

înºelãciune sau fals??? ContSters77368 ContSters77368 Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)
Delapidare fals in inscrisuri sub semnatura privata alinaanto alinaanto am fost angajata gestionar la o firma si la un inventar efectuat sa constatat o lipsa da 60000 lei pe care eu am recunoscut-o. in declaratia data am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu in proces civil zahsor zahsor Cum pot sa-mi recuperez in proces civil prejudiciul cauzat de infractiunea fals si uz de fals ? Invinuitul si-a recunoscut fapta . Care sunut etapele ? ... (vezi toată discuția)