avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca vaccinarea are loc intr-o zi de sambata, se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca vaccinarea are loc intr-o zi de sambata, se poate lua ziua ...

Daca vaccinarea are loc intr-o zi de sambata, se poate lua ziua libera in orice alta zi urmatoare, de exemplu luni, marti?
Angajatorul mi-a spus ca nu ma incadrez la ziua libera pentru ca vaccinarea nu a avut loc duminica. Nici ITM-ul nu stie foarte clar.
Cel mai recent răspuns: andra.cris , utilizator 13:26, 9 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ZIUA LIBERA se acorda doar dacă vaccinarea nu a avut loc în urma unui demers al angajatorului. De aceea, ea se acorda la cerere pentru ziua vaccinarii, zi care nu este asimilata zilelor de concediu si este platita ca o zi de lucru normala.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu sabtotat gabriel22 gabriel22 Buna ziua, Lucrez intr-un centru comercial... in care se lucreaza si sambata si duminica mi-am luat concediu 1 saptamana ( 5 zile adica ) exemplu : ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez la o companie unde se lucreaza tot timpul ... Rzv14 Rzv14 Buna seara, Lucrez la o companie unde se lucreaza tot timpul anului ( weekend-uri si toate zilele legale de sarbatoare ). Mentionez ca totul este stipulat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in weekend agentuoo7 agentuoo7 Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae. Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)