avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, legat de foile de observatie ale unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, legat de foile de observatie ale unui pacient decedat, ...

Buna ziua, legat de foile de observatie ale unui pacient decedat, desi procurorul si politia au cerut originalale de la Spital se refuza absolut , ori mai nou am fost sunat de la Arhiva spitalului unde mi s a spus ca nu mai exista desi un proces penal este in desfasurare si legal nu aveau voie sa faca asa ceva . Cum se procedeaza daca se poate sa ma ajutati? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:16, 10 August 2021
Pentru neprezentarea documentelor cerute, organul judiciar poate aplica amenzi judiciare celor carora le-au fost solicitate documentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe 3 dintre foile de observație din dosarul unui pacient decedat ... Velkan Velkan Pe 3 dintre foile de observație din dosarul unui pacient decedat în spital apare aceeași dată dar cu diagnostic și tratament medicamentos diferit scris cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a avea foaia de observatie a unui pacient decedat roxaP roxaP Mi se pare absurd articolul 21 din legea 46/2003 care spune ca: [i]Art. 21 Toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, ... (vezi toată discuția)
Refuz informatii medicale cicoret cicoret Va rog sa-mi raspundeti daca un consilier juridic are dreptul sa refuze eliberarea unei copii dupa o foaie de observatie clinica sotiei unui pacient decedat. ... (vezi toată discuția)